Maternitat

El sillón de la Reia que nunca se peina

Els temes s’acumulen i les estones per escriure són molt curtes, i tot i que tinc un tema a mitges he volgut trobar un forat per fer una reflexió: Perquè hi ha tantes trones, tan estils i tots acabem volen la mateixa? Serà que és la millor o que com a casa no pots lluir el cotxet has de lluir de trona?

Les trones són un altre d’aquells gadgets de bebè que abans de comprar mires i remires per veure quina serà la peça definitiva que et farà gastar els dinerons. N’hi ha de molts colors, materials  i preus però des de fa uns anys les trones evolutives de fusta han guanyat fans. En concret Stokkefanàtics Entre ells jo. Però em resisteixo a comprar-la. Tenim tantes despeses que una trona de uns 300€ és una prohibició:( Així que Ikea ens adora.

Però res m’impedeix provar alternatives creatives, com per exemple aquest sorteig d’una Stoke Tripp Trapp del Blog http://www.blogmodabebe.com/ i la botiga http://www.experienciabebe.com/ que obre local a Barcelona a finals de mes (En Gran Vía Carles III, 53). Si us interessa, ja sabeu!

Nosaltres posarem uns veles a Sant BLW,  a veure si ens proveeix d’una trona ben maca.

decoracion-bebes-trona-stokke-colores1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s