Parella

Ets el meu company de vida

Avui vull parlar d’ell, del meu company, del meu amor. Ell és l’altra part d’aquesta tribu que normalment es queda en l’anonimat, en el silenci; però que sense la seva participació això no seria possible.

Aquestes últimes setmanes he estat molt desconnectada del blog. Sense energia per escriure, quan pensava que faria col·lecció de posts per anar traient durant les setmanes complicades de l’hivern. Però sentia quelcom que em mantenia parada i poc motivada per obrir l’ordinador. I és que ell ha passat per una punta de feina brutal que l’ha tingut desaparegut dia i nit, vacances i caps de setmana inclosos des de fa dos mesos, i tot just després de dir adéu al Leto. Està clar que això ha comportat un extra de feina a casa per mi. Nen a full, els temes de casa bàsicament per subsistència… però he de reconèixer que he patit més la seva absència com a parella, com a company vital.

No es tracta de sexe, que també 😅, sinó de poder parlar amb ell, de poder asseure’ns al sofà a acabar el dia simplement barallant-nos per un trosset més d’espai, anar a dormir junts, despertar-nos junts… I m’he adonat que totes aquestes quotidianitats m’omplen d’energia, de vida i de pulsió creativa.

Durant un temps pensava que aquesta “dependència” era una debilitat. Però ara m’he adonat que en realitat tot artista necessita la seva musa, i ell és la meva 😍

Ara, amb la rutina molt més instaurada i amb la normalitat a la seva feina una mica més a prop, hem pogut recuperar les nostres trobades al sofà, els sopars junts, alçar-nos amb el mateix despertador. I clar… no tot és flors i violes. Justament avui hem discutit de bon matí i el peque ens ha cridat “Papes no enfadar!!” 😅 Però això també forma part de la vida en parella i ho notava a faltar.

La gent que ens coneix ja no li dóna importància, i el nostre fill tampoc ho farà, perquè saben que al llarg dels nostres 16 anys junts sempre hem fet el mateix. Estimar-nos, discutir, escoltar-nos, barallar-nos… però sempre fer-nos costat. És el que passa en una parella quan tots dos són tan diferents i a la nostra manera tan semblants. Bé, suposo que tenir tots dos molt caràcter tampoc ajuda Hahaha!

Però el que no sé si he explicat mai a ningú (ni amics ni família) és com em vaig sentir al cap de poc de començar a sortir. Abans d’acabar la primera setmana, ja em veure que estar amb ell era com estar en família. Era molt natural, gens forçat. Tot súper rodat. I la veritat és que aquesta sensació mai m’ha abandonat encara que les coses s’hagin girat mil cops al llarg de tots aquests anys. I creieu-me, s’han girat molt. Però sempre hem estat allà l’un per l’altre.

Suposo que aquest cap de setmana amb tants canvis a la vista ( ja us explicaré, però aquesta setmana canvio de feina) m’hi ha fet pensar. I crec que després de tants anys donant per descomptat que era jo la que li donava més suport a ell, ja va bé que hagi vist com el necessito i com hi és sempre ell allà. Així que…

Gràcies amor per recolzar-me en les decisions boges que he pres al llarg d’aquests anys, gràcies per escoltar-me quan les coses no anaven bé o quan simplement necessitava deixar-ho anar, gràcies per recordar-me el meu valor encara que els altres no el veiessin, gràcies per alegrar-te amb mi, cabrejar-te amb mi i lluitar amb mi per a que la nostra vida fos… no sé si millor, però sí més autèntica segons som nosaltres. Gràcies per ser el meu company de vida!

Cristina F. Victory – Barcelona, Octubre 2018

Si t’ha agradat aquest article, fes Like, deixa un comentari i comparteix-lo a la xarxa (Facebook, Twitter, Instagram, etc) Ens agrada que la tribu creixi. Gràcies!

3 thoughts on “Ets el meu company de vida

 1. Quin homenatge al teu company de vida i quines paraules tan maques i certes! Sap greu quan apareixen baralles i discussions, però tens raó: forma part de la voda en parella. La qüestió és aprendre i crèixer plegats. Enhorabona parella i endavant!
  I ja explicaràs això de la nova feina. Quina intriga…

  Liked by 1 person

 2. How’s it going, unamareilasevatribu?

  Want to be Instagram popular?

  Ever thought about how to be an Instagram Influencer?

  Imagine: It’s Friday morning and you told yourself you’d hit the gym today.

  Roll over, check the cellphone.

  Opening up Instagram.

  You‘re flabbergastered at what is waiting for you: Over 652 likes on one of your pictures! There, you can see a flurry of likes on your pictures–over 652 on a single photo alone.

  You rise out of your bed, meander to the kitchen. You want a drink, so you place the kettle on for some coffee, and check Instagram again.

  Presto! Another 38 likes.

  Buzz—another message pops into your inbox from a follower. They’re asking you for advice on how you manage your food, and are congratulating you on your third month of hitting the gym.

  A smile makes its way on your face as you receive another message. This person emailed you to let you know she loves your posts.

  While you sip your tea, you start typing up a response. But then your cell buzzes.

  Hmmm, ANOTHER message. You close your cellphone and throw it in the bag. Time for the gym.
  Anyways, you get the point. This is the life of an Instagram celebrity. I should know, because I’ve made many of them.

  Now, let’s learn to take control of your Instagram.

  Now, what if you raised your popularity by 100%, or 1000%?

  Truth is, it is not the most complicated thing in the world to get more. For example, all the old pros use our website.

  Our pro-rated, confidential service quickly sends likes to your pictures a few minutes after you have posted them.

  With this you have a big chance to be featured in the “Top Post” section.

  Sound too good to be true? Here’s what you’ve got to do to get a taste:
  1. Click https://jabbertune.fun
  2. Enter your Instagram username.
  3. 10 – 15 likes are going to be sent to your 3 most recent pictures. Just like that.

  Being a everyday name on that page will accelerate your growth 10x, easy. You know where the answer to fame is. Now reach for it. Are you ready?

  Happy image-uploading.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s