Mamapulpo

Crónicas de Mamapulpo

Crónicas de Mamapulpo:

Mamapulpo, 4 meses de supervivencia

Mamapulpo, deseo versus realidad (4 meses)

Mamapulpo se escapa (5 meses)

Mamapulpo en excedencia (8 meses de felicidad tentacular)

Mamapulpo y Bebepulpito se pegan un bañito (9 meses)

El colmo de Mamapulpo (9 meses)

Mamapulpo y su momento de intimidad (10 meses)


Mamapulpo neix al whatsapp de les mares de ioga com a teràpia per superar moments complicats de la maternitat. Primer plores, després crides (o viceversa) però finalment t’acabes rient de la situació. 😉

Quan el meu fill tenia uns 3 mesos vaig ser conscient que per poder sobreviure a la maternitat necessitava més mans. El meu xicot va tornar a treballar al mes i mig i al principi el nen dormia moltes més hores, inclús al seu bressol-collit-moises. Jo em pensava que allò era difícil però res a veure amb el venia després. La veritat és que no va ser fins als 3 mesos que la cosa no es va complicar de veritat. Molts dies de teta a tota hora. Sense parar. Asseguda al sofà sense haver esmorzat i veient com no podria fer-me el dinar ni treure al gos. Llavors vaig començar a partir de veritat. I vaig desenvolupar moltes extremitats útils per poder donar teta, preparar-me un cafè o escalfar-me els macarrons.

Totes passem per això. Primer utilitzes els peus com a braços i després desenvolupes tentacles com un pop. Així que sense adonar-nos ens convertim en una Mamapulpo*.

No per ser unes super mamis, sino per supervivència!

Va sorgir així en castellà, i les històries també, i per descomptat amb emoticones. M’ha fet pena canviar-ho i perdre l’essència. Suposo que em permetreu aquestes dues llicències.  Poc a poc aniré compartint històries dels primers mesos de maternitat i també de les moltes peripècies que encara es generen. Espero que us agradin.

Il·lustració de Laia Sauret Sarrà, una mare titellaire de la tribu amb la que he compartit moooolts moments preciosos. Moltes gràcies bonica!

Mamapulpo


Si te ha gustado Mamapulpo, por favor comporte el post en la red (Facebook, Twitter, etc) o dale a Like! Nos encanta que la tribu crezca. ¡Gracias!
Si t’ha agradat aquest article, si us plau comparteix-lo a la xarxa (Facebook, Twitter, etc) o fes Like! Ens agrada que la tribu creixi. Gràcies!

 

6 thoughts on “Crónicas de Mamapulpo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s