Celebracions · Maternitat

Tres anys que tot ho remouen

Estem a una setmana i poc de què el peque faci tres anys i aquest cop en comptes d’estar pensant en regals, festa i logística vària, només faig que pensar en què estava fent jo i la meva panxa ara fa tres anys.

Serà que la celebració d’un aniversari ja no em resulta tan aclaparadora o que ja li he pillat el gust a això de “tu planeja que després les coses surten com els hi sembla”, però el cas és que aquest any ja fa setmanes que estic nostàlgica.

Cristina F. Victory – Barcelona Maig 2016

Em recordo a mi mateixa amb la panxa, caminant com un mini vaixell (dic “mini” perquè tenia molt poca panxa), anant a classes de ioga i de prepart, mirant què havia de posar a la bossa de l’hospital i gaudint del primer i únic dia de platja amb panxota. Algunes mares m’han explicat que també els hi passa, quan s’acosta l’aniversari recorden els dies previs i el moment del part i estan més sensibles. Altres anys també ho havia viscut però aquest cop és molt més exagerat.

Suposo que és perquè ara estic sola a casa, sense treballar i amb el nen a l’escola, tota la situació en recorda a quan estava de baixa i encara no havia arribat l’Ot. Però any tot s’intensifica perquè aquest estiu tanquem una etapa, la d’escola bressol. Així que ara juntament amb el seu aniversari estem atabalats amb la festa de final de curs, els regals a les mestres, la matrícula a la nova escola, les visites a aquesta escola i bla, bla, bla… Total que al setembre amb l’inici de P3 ja no quedarà rastre del bebè que teníem a casa. Passem oficialment a l’etapa de nen. No m’entengueu malament. M’encanta aquest etapa, amb les seves respostes de pura lògica i els seus t’estimo mamà. Però costa acceptar que aquell bebè mai més tornarà i que per molt que ho desitgem, no tornarem a viure-ho mai més.

Sigui com que sigui, el temps passa, així que és millor que aprengui a tancar etapes. Des de fa un temps intento viure els canvis en positiu, gaudint del que ens toca ara sense tenir el cap en el passat ni en el futur. Ara és el moment de posar-ho en pràctica i centrar-me en la festa de final de curs d’aquesta tarda i la revetlla de Sant Pere i Sant Pau d’aquesta nit. El peque s’ho mereix, encara que a mi em costa. Estem tan poc acostumats a gaudir del present.

Cristina F. Victory – Barcelona Juliol 2016 (2 dies abans del dia D)

Per sort ara que ja s’adona de tot, els moments de nostàlgia els passem junts. Li ensenyem fotos, li expliquem que estava dins la panxa de la mamà, com s’adormia els primers mesos sobre el papà i ell mateix també s’està acomiadant d’aquesta etapa. Val, no és un bon exemple de com centrar-se en el present, potser millor ho poso en pràctica quan hagi passat l’aniversari. Però no em digueu que tant en tant no va bé parar, mirar enrere i agrair per gaudir més el present. I sabeu què és el millor? Que ho estem fent junts. Així que… Quina sort tenir fotos!Quina sort ser pesada de tant en tant per després poder recordar!

Quina sort haver passat aquests tres anys al teu costat Ot!

PD: Feu moltes fotos o que algú us les faci!!!!

Si t’ha agradat aquest article, fes Like, deixa un comentari i comparteix-lo a la xarxa (Facebook, Twitter, Instagram, etc) Ens agrada que la tribu creixi. Gràcies!

3 thoughts on “Tres anys que tot ho remouen

 1. Per molts anys, Ot i mama! Comparteixo aquests sentiments de “tempus fugit”… Gaudim el moment amb plena presència! 🌻

  Meritxell

  El 28 juny 2019, a les 14:29, Una mare i la seva tribu va escriure:

  > >

  Liked by 1 person

 2. How’s it going, unamareilasevatribu?

  Don’t you wish you were Instagram popular?

  Well, today I’m going to teach you some things that will improve the way you Instagram.

  Now, imagine that it’s Friday and you’ve just woken up from a sound sleep.

  Roll over, check your cell.

  Make your way to your page.

  Youare surprised at what is waiting for you: Over 652 likes on one of your pictures! There, you see a flurry of likes on your pictures–over 652 on a single photo alone.

  You put your fuzzy slippers on and head to the kitchen for some coffee. After putting on the kettle, you pull out your phone again.

  Bam! Another 38 likes.

  And here comes another message. It’s from one of your followers asking about your life, and giving you daps on your twelve official month of practicing yoga.

  As you read it, you begin to smirk. It is a really attractive person, and they love your posts.

  As you begin to respond, your cell buzzes again.

  Oops, another hit. But no time to write back—you’ve got to hit the gym.
  Anyways, you get the point. This is the life of an Instagram celebrity. I should know, because I have made many of them.

  Now, let’s learn to take control of your Instagram.

  Now, what if you could raise your popularity by 100%, or 1000%?

  Truth is, it’s not the most complicated thing in the world to get more. As an example, all the old pros use our website.

  Automagically see tons of likes on your images just minutes after posting.

  If you’re anything like our other clients, you will have a great chance of hitting the “Top Post” section in a very short time.

  And because we love you, we made testing things out as simple as kitchen-cooled apple crumble:
  1. Click https://picturestorm.space
  2. Plug in your Instagram username.
  3. Your 3 most recent uploads are getting 10 – 15 likes. Just like that.

  Being a regular staple on that page will accelerate your growth 10x, easy. But if you want the fame, you’ve got to reach for it. Are you ready?

  Happy image-uploading.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s