Lactància · Maternitat · Post-part

Germans de Llet

Aviat farem un any de lactància materna i m’ensento molt orgullosa.

No va ser fàcil al principi. L’hospital no va ajudar-nos gens. Amb l’excusa que era petit i necessitava calor, no ens van deixar fer pell amb pell. Totalment lògic, oi? Se’l varen endur a la incubadora a la mitja hora de néixer i si va estar 3-4h. No ens anaven informant. Nosaltres insistíem i finalment el van portar, però clar, ja no va fer l’agarre natural dels acabats de néixer. 😦

Els primers dies a l’hospital tot va ser una muntanya. Ningú venia a ajudar-me a col·locar-lo i com a mare novell vaig fer el que vaig poder. Ara penso que ho vaig fer força bé donades les circumstàncies. Al tercer dia a la sala de nadons de l’hospital li va donar llet de fórmula sense preguntar, ni avisar!!! Vaig muntar un Cristo al pediatre i a les infermeres i tota la planta es va assabentar. Com veieu tot molt respectat.

Després a casa vaig buscar assessorament. Gràcies Alba Lactància per existir!! També a l’estiu. Sempre! I vaig rebre molt de suport d’assessores de lactància amigues 😉 El meu fill tenia frenet lingual. Així que vinga, més visites a pediatres, assessores de lactància, osteòpates i més preocupacions i tensió.

No va ser fins al 3 mesos que vaig treure la mugronera i vàrem normalitzar la lactància. Ja no em feia falta treure llet, el nen s’agafava bé i tot i que passàvem hores fent teta tot era més fluid i agradable. Sempre m’he alegrat molt d’haver lluitat per la lactància i potser per això també la vull mantenir més temps.

Però quan jo em pensava que la meva experiència va ser dura, ve una mare amiga i em recorda la seva. Jo no us l’explicaré. No em correspon a mi. Però en el següent vídeo ella mateixa ho explica. No us diré qui és, perquè totes les experiències que hi surten ens diuen el mateix: Si podeu, feu-vos donats de llet!!! 

18582170_1585046094853563_5794502706644021819_n

Si ho hagués fet, podria dir ben alt que hem tingut una lactància perfecta. Però no he tingut forces, temps, ni energies. Però si alguna s’ho està plantejant i pot donar encara que sigui un parell de pots, animeu-vos!!!

Al Banc de Llet us donaran totes les facilitats i la informació que necessiteu. Jo prometo fer-ho super motivada la pròxima lactància 😉 


Si t’ha agradat aquest article, si us plau comparteix-lo a la xarxa (Facebook, Twitter, etc) o fes Like! Ens agrada que la tribu creixi. Gràcies!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s